Over ons

Ik werk samen met reisbureau Acire te Nieuwegein, wij reserveren graag uw stacaravan in Frankrijk of uw vakantiewoning aan het Garda meer. Of een geheel verzorgde vliegreis naar Gran Canaria of misschien toch liever een appartement in Griekenland.

En wat dacht u van een vakantie aan de Turkse Riviera in een fantastisch All Inclusive complex? Maar ook voor bijvoorbeeld een excursiereis van Dalstra, Bolderman of de Jong Intra en een Rijnreis van Feenstra bent u bij ons op het juiste adres.

Ons specialisme is maatwerk! Dichtbij of ver weg. Wij regelen alles voor u! Een cruise, een rondreis, een waterbungalow op de Malediven of een bijzondere lodge in Namibie, een campervakantie door Canada of een huwelijksreis naar de Seychellen. Wij regelen ook uw zitplaats reservering tijdens uw vlucht, uw bagage, uw check in of een rolstoel indien u die nodig heeft, een speciaal dieet, en sturen een mailtje of een fax naar uw hotel indien u speciale wensen heeft. En dat doen wij gratis, dat is bij ons de standaard service.

Het meest uitgebreide aanbod van zowel Nederlandse, Duitse als Belgische touroperators. Het meest uitgebreide prijsvergelijk, de scherpste prijzen en niet duurder dan internet. Reizen met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Snelle service, Dus geen uren in de wacht hangen, wat je helaas bij veel reisorganisaries wel hebt. Maar zowel via de email, whats app en de telefoon snel geholpen worden.

Bekijk hier onze openingstijden.