Onze garanties

1. Snelle service: nooit meer wachten

Bij World Travel kunt u ook op afspraak langskomen. Sterker nog, dat heeft onze voorkeur. Op die manier kunnen wij er voor zorgen dat u niet hoeft te wachten en u bespreekt de mogelijkheden van uw reis wanneer het u het beste uitkomt.
Wanneer u vooraf aangeeft welke bestemming uw voorkeur heeft dan zorgen wij er bovendien voor dat de juiste reisspecialist tegenover u zit.
Daarnaast hebben wij op ons Telefonisch Servicecentrum een speciaal opgeleid team zitten die de vragen die u per mail, telefonisch of via onze website aan ons stelt, snel en adequaat beantwoordt.

.
2. Zeer uitgebreid assortiment

World Travel biedt u een zeer compleet assortiment aan reizen. Zonvakanties, wintersport, stedentrips, verre reizen, cruises, fietsvakanties, golfvakanties, wandelvakanties en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Eigenlijk teveel om op te noemen.
Veel verre reizen verzorgen wij voor u vanuit onze “eigen keuken” onder onze eigen naam: World Travel. Dat is voor ons de beste manier om kwaliteit, snelheid, een flexibel aanbod en een scherpe prijs aan u te garanderen.

Daarnaast werken we samen met de beste touroperators in zowel Nederland, België als Duitsland. Op die manier kunnen wij uw vakantiewens altijd invullen met een passende reis. Wanneer u een bestemming niet terugvindt in één van de brochures of op onze website, wil dat nog niet zeggen dat wij deze niet in ons assortiment hebben zitten. Vraag er naar bij onze medewerkers. En mocht het onverhoopt niet in ons assortiment zitten, dan proberen wij waar mogelijk het rechtstreeks voor u in te kopen.

 

3. Scherpe prijzen

Kwaliteit is belangrijk, maar ook een scherpe prijs.
Wij vergelijken voor u de prijzen van aanbieders in binnen- en in buitenland. Wij beschikken over de prijzen van Nederlandse, Belgische en Duitse touroperators. Daarnaast kopen wij vele verre reizen rechtstreeks voor u in.
Op die manier kunnen wij u altijd een scherpe prijs garanderen.

 

4. Reisadvies door experts

Wij hebben al meer dan 250 bestemmingen in 55 landen voor u bezocht. Hierdoor durven wij ons zelf gerust experts te noemen.
Onze medewerkers worden continu bijgeschoold. Bovendien blijven we continu vele bestemmingen persoonlijk bezoeken. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de reisbranche en onze bestemmingen.

 

5. Wij staan voor u klaar, ook na uw vakantie

Ook wanneer u terug bent van uw vakantie staat World Travel voor u klaar. Wij willen namelijk erg graag van u weten hoe uw vakantie is geweest. En heeft u zelf vragen of opmerkingen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Wanneer er onverhoopt wat mis is gegaan tijdens uw reis kunt u met uw klacht bij ons terecht. Wij zorgen dan voor een passend antwoord en een oplossing waar nodig.

 

6. Vakanties met garanties

World Travel b.v. is aangesloten bij het ANVR, SGR en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dat betekent dat uw reis of vakantie onder de best denkbare garanties wordt uitgevoerd.
Kijkt u voor een uitgebreide beschrijving van deze voorwaarden en garanties op:
www.anvr.nl
www.sgr.nl
www.calamiteitenfonds.nl

 

7Sinds 1986 onafhankelijk de beste. Wij zijn niet Touroperator of keten gebonden. U belang staat bij ons altijd voorop.

 

8. En de koffie staat altijd voor u klaar !!